Keys 1
Menjejaki kenderaan di platform jaringan dalam masa yang tepat
Keys 2
Data dapat dirujuk dengan pantas dari pusat pengkalan data
Keys 3
Mesra pelanggan dan penjejakan jaringan dalam kejadian lalu yang dilaporkan
Keys 4
Menyediakan pelbagai bahasa
Keys 5
Pengguna boleh melanggan laman web perkhidmatan walau di mana jua

Penyelesaian GPS Sistem untuk Peribadi

Mesaj ralat

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls dalam menu_set_active_trail() (baris 2375 dari /home/gpsearc1/public_html/includes/menu.inc).

Pernahkah anda memikirkan kesulitan yang dihadapi oleh warga emas ketika mereka berada di dalam keadaan kecemasan? Bolehkah anda mengesan keadaan mereka pada waktu itu? Bolehkah anda menjamin keselamatan anak anda apabila mereka berada di luar? Apakah tindakan yang boleh anda lakukan jika anda hilang di dalam hutan/ bukit jika anda mengembara.Adakah lokasi anda dapat dikesan?

Dengan menggunakan GPS Tracking System yang maju, ia akan menjadi landasan kepada kami untuk mengesan lokasi pemanduan:

  • Jika kecemasan berlaku, pengunaan telefon bimbit untuk mendapatkan bantuan adalah satu perkara yang mustahil. Terdapat sejenis butang SOS melalui GPS Tracking kami, yang memudahkan pengguna untuk menekan butang SOS apabila berlaku kecemasan. Ini memudahkan pihak kami menyelesaikan masalah yang berlaku. Urusan boleh dilakukan pada bila-bila masa kerana kami beroperasi selama 24 jam. Misalnya, jika seorang lelaki tua mengalami serangan jantung secara mengejut, dia boleh menekan butang SOS daripada menggunakan perkhidamatan alternatif seperti telefon bimbit untuk meminta pertolongan. Pengesan peribadi juga boleh digunakan kerana ia merupakan sistem komunikasi dua hala.
  • Sistem kami boleh mengesan laluan seseorang. Jadi apabila berlaku penculikan system kami dapat mengesan keadaan dan lokasi sasaran anda.
  • Data tepat seluruh perjalanan boleh diperolehi seperti masa, tarikh, kedudukan (garis bujur dan latitud),alamat, kelajuan, altitude, arah, kecemasan dan lebih banyak lagi.