Keys 1
Menjejaki kenderaan di platform jaringan dalam masa yang tepat
Keys 2
Data dapat dirujuk dengan pantas dari pusat pengkalan data
Keys 3
Mesra pelanggan dan penjejakan jaringan dalam kejadian lalu yang dilaporkan
Keys 4
Menyediakan pelbagai bahasa
Keys 5
Pengguna boleh melanggan laman web perkhidmatan walau di mana jua

Penyelesaian GPS Sistem untuk Kenderaan Peribadi

Mesaj ralat

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls dalam menu_set_active_trail() (baris 2375 dari /home/gpsearc1/public_html/includes/menu.inc).

Menurut statistik, setiap institusi kekeluargaan sekurang-kurangnya mempunyai sebuah kereta. Kereta persendirian telah menjadi keperluan bagi setiap institusi keluarga. Kereta adalah aset yang berharga dan ia mudah dicuri.Kes kecurian ini berlaku melalui pembacaan artikel di surat khabar.Bukan semua syarikat insurans akan menanggung kos kehilangan kereta. Jadi boleh anda menjamin kereta anda tidak boleh dicuri? Apa yang boleh anda lakukan apabila kereta anda dicuri? Bilakah kereta anda dicuri? Apa yang patut anda lakukan apabila kereta anda dicuri?

Dengan menggunakan GPS Tracking System yang maju, ia akan menjadi landasan kepada kami untuk mengesan lokasi pemanduan:

  • Jika kecemasan berlaku, pengunaan telefon bimbit untuk mendapatkan bantuan adalah satu perkara yang mustahil. Terdapat sejenis butang SOS melalui GPS Tracking kami, yang memudahkan pengguna untuk menekan butang SOS apabila berlaku kecemasan. Ini memudahkan pihak kami menyelesaikan masalah yang berlaku. Urusan boleh dilakukan pada bila-bila masa kerana kami beroperasi selama 24 jam.
  • Sistem kita boleh mematikan enjin kenderaan dari jauh dan enjin kenderaan akan secara automatiknya akan dipadam. Misalnya, untuk mengelakkan kecurian, perkhidmatan Comman Center kami amat berguna untuk keselamatan kenderaan pelanggan kami. (*Mengikut terma dan syarat*).
  • Sistem kami mempunyai isyarat kecemasan seperti butang SOS, masuk / keluar kawasan, pintu kereta dibuka dan isyarat kemalangan. Dengan isyarat kecemasan ini, dapat memudahkan kami untuk mengesan keadaan dan lokasi kecurian
  • Data tepat seluruh perjalanan boleh diperolehi seperti masa, tarikh, kedudukan (garis bujur dan latitud),alamat, kelajuan, altitude, arah, kecemasan dan lebih banyak lagi.
  • Sistem kami dapat mengesan jarak dan laluan pemanduan pengguna. Jarak perjalanan pemanduan akan diperolehi dari laporan data.