Keys 1
Menjejaki kenderaan di platform jaringan dalam masa yang tepat
Keys 2
Data dapat dirujuk dengan pantas dari pusat pengkalan data
Keys 3
Mesra pelanggan dan penjejakan jaringan dalam kejadian lalu yang dilaporkan
Keys 4
Menyediakan pelbagai bahasa
Keys 5
Pengguna boleh melanggan laman web perkhidmatan walau di mana jua

Penyelesaian GPS Sistem untuk Bas

Mesaj ralat

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls dalam menu_set_active_trail() (baris 2375 dari /home/gpsearc1/public_html/includes/menu.inc).

Bas sentiasa mempunyai banyak penumpang-penumpang, ia membawa satu kesan yang besar kepada masyarakat kita jika sesuatu berlaku seperti kemalangan. Sebagai tambahan, pemandu bas kadang-kadang sengaja tidak membawa penumpang dalam tempoh waktu yang ditetapkan kerana untuk melewatkan masa. Dengan menggunakan GPS Tracking.

System yang maju, ia akan menjadi landasan kepada kami untuk mengesan lokasi pemanduan:

  • Kami boleh mengetahui dan memantau sama ada bas dipandu dalam keadaan cepat atau sebaliknya. Apabila pemandu bas mempercepatkan kenderaan, lokasi kenderaan juga boleh dikesan melalui sistem kami.Setiap laporan boleh ditukarkan dalam bentuk dokumen. Ini dapat mengurangkan kos yang tidak berkaitan pada syrikat bas seperti melebihi had laju.
  • Data tepat seluruh perjalanan boleh diperolehi seperti masa, tarikh, kedudukan (garis bujur dan latitud),alamat, kelajuan, altitude, arah, kecemasan dan lebih banyak lagi.
  • Kami boleh mengetahui apabila bas bergerak dan apabila dihentikan (meletak kenderaan). Data lengkap akan diperolehi seperti masa dan lokasi apabila kenderaan berhenti. Kelebihan laporan ini ialah kami akan mengetahui sama ada pemandu bas bekerja dalam waktu yang ditetapkan.