Keys 1
Menjejaki kenderaan di platform jaringan dalam masa yang tepat
Keys 2
Data dapat dirujuk dengan pantas dari pusat pengkalan data
Keys 3
Mesra pelanggan dan penjejakan jaringan dalam kejadian lalu yang dilaporkan
Keys 4
Menyediakan pelbagai bahasa
Keys 5
Pengguna boleh melanggan laman web perkhidmatan walau di mana jua

Penyelesaian Untuk RFID

Mesaj ralat

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls dalam menu_set_active_trail() (baris 2375 dari /home/gpsearc1/public_html/includes/menu.inc).

Frekuensi Radio (RFID) berfungsi untuk mengenal pasti dan membezakan identity pemandu. Pemandu boleh menggunakan dongle RFID untuk memudahkan identiti pemandu dikenal pasti.Penggunaan RFID adalah lebih berkesan berbanding kaedah kad tebuk. Jika sesebuah syarikat ingin melaksanakan kaedah kad tebuk atau membayar gaji bersama pada waktu kerja, penggunaan RFID merupakan jalan terbaik kerana kaedah dapat mengenal pasti pengenalan diri setiap kakitangan syarikat. Setiap dongle RFID mempunyai nombor RFID yang berbeza. Oleh itu, setiap pekerja boleh menggunakan dongle RFID mereka untuk mengenal pasti identiti diri mereka. Misalnya, pemandu bas boleh mengenal pasti diri mereka apabila data yang mudah diperolehi.Syarikat juga dapat mengesan dan memantau waktu kerja setiap kakitangan syarikat.

Dengan menggunakan sistem ini, kami dapat mengenal pasti identiti setiap kakitangan.Data yang diperolehi juga akan menunjukkan nombor identiti, masa dan lokasi.